Open lesweek

Maandag 31 augustus t/m vrijdag 4 september. Kom een kijkje nemen in onze nieuwe dansstudio of kom een gratis proefles doen!
Hier vind u het lesrooster.
Graag vooraf even aanmelden

Qoqo "Lily Dale"

Zaterdag 7 november 19 uur
Zondag 8 november 13 en 16 uur
Locatie: Bibliotheek VanNu/Parrotia 
Qoqo presenteert de verhalende moderne dansvoorstelling "Lily Dale". Met als achtergrond Het Emile van Loonhuis zal de hal van de bibliotheek omgetoverd worden tot theater. 
(Maximaal 40 personen publiek)


Voorstelling QoqoDans

Ieder jaar geeft QoqoDans een voorstelling waarin alle cursisten mogen meedoen. Datum en locatie nog niet bekend maar houd de website in de gaten!

Voorgaande activiteiten

Voorstelling "Atlantis"

Zaterdag 7 maart 2020 16 en 19 uur. Locatie: Agora Rucphen

Een groep avonturiers gaat op zoek naar de verloren stad Atlantis. Ze duiken in de zee maar kunnen niks vinden doordat hun zicht vertroebeld wordt door een enorme plastic soep. Ze besluiten het plastic afval op te ruimen. Eenmaal schoon vinden ze de verloren stad niet maar beseffen ze wel hoe mooi de zee is!
Klik hier voor een indruk van Atlantis

Voorstelling "Ra!"

Zondag 26 mei 2019 15.30 uur. Locatie: openluchttheater Vrouwenhof. Ra! Dans in de zon en keer je rug naar de wolken.
Voorstelling in samenwerking met balletschool Petrella Lion uit Axel en balletschool Vive la danse uit Wouw.

Voorstelling "Ikigai"

Zondag 15 april 2018 16.00 en 20.00 uur. Locatie: De Kring.
De dansvoorstelling Ikigai vertelt het verhaal van een jonge vrouw die op een ochtend een bank binnenstapt en een bankoverval meemaakt. De buitengewone bankovervaller is echter niet ge├»nteresseerd in het geld maar vraagt aan de bezoekers van de bank om het voorwerp af te staan dat eenieder op dat moment bij zich heeft met de meeste emotionele waarde.